Провайдери відреагували миттєво: Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти Шарія та "Страны"

Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) про персональні санкції проти фізичних та юридичних осіб, ухвалене на останньому засіданні. Заходи стосуються зокрема блогера Анатолія Шарія і головного редактора "Страны" Ігоря Гужви та його дружини Галини Солнцевої. Відповідний указ глави держави №376/2021 був підписаний та набрав чинності 20 серпня, передають Патріоти України.

Таким чином він погодив блокування інтернет-видання "Страна", включно зі всіма його сторінками в соціальних мережах.

Блокування ресурсів "Страны".

Провайдери повинні заборонити доступ і до субдоменів "Страны". При цьому у виданні вже відреагували на указ про блокування їхніх соцмереж, заявивши, що без їхньої участі зробити це нібито неможливо.

Нагадаємо, що під санкції РНБО також потрапив народний депутат Андрій Деркач, дружина Анатолія Шарія Ольга та її мати Алла Бондаренко. Термін дії обмежувальних усіх перерахованих вище заходів – три роки.

Персональні санкції передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій, запобігання виведенню капіталів за межі України, зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань та анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...