Провідати старих друзів: Надія Савченко збирається в ОРДО

Народний депутат Надія Савченко планує здійснити поїздку на окуповану територію Донецької області. Про це льотчиця повідомила в інтерв’ю виданню "Новости Донбасса", зазначають Патріоти України.

За її словами, вона хоче вирушити туди як кандидат в депутати на позачергових виборах Верховної Ради, які відбудуться 21 липня.

Савченко розповіла, що вже отримала одну з двох перепусток через лінію розмежування. Цей документ їй видали у штабі операції Об’єднаних сил.

На другу перепустку, яку вже видає СБУ, вона ще чекає.

За словами кандидатки, таку поїздку запланувала не лише вона.

"Ми замовили всі довідки (перепустки) на трьох кандидатів – Савченко Віру (сестра Надії), Проторченко Тетяну (заступниця голови партії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко") і Надію Савченко, і ми чекаємо 10 днів", - сказала Савченко.

Вона пояснила, що замовили документи на початку минулого тижня, тож чекати лишилося недовго, і вони ще можуть встигнути здійснити подорож до виборів.

Депутатка розповіла, що вже мала таку перепустку від СБУ у 2016-2017 роках, але потім термін її дії сплив.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...