"Провідна армія": Військовий експерт оцінив нинішній стан ЗСУ та шанси на вступ у НАТО

Рівень підготовки особового складу Збройних сил України відповідає найкращим стандартам країн НАТО. Про це повідомив військовий експерт Дмитро Снєгірьов під час інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"Фактично Збройні сили України є провідною армією зараз на європейському континенті. Ми можемо говорити про те, що рівень оснащеності і головне - рівень підготовки особового складу Збройних сил України відповідає найкращим стандартам країн НАТО", - сказав він.

За його словами, українська сторона вже показала своїми практичними діями, що готова до вступу НАТО. "Питання щодо реформування правоохоронної системи, структур по боротьбі з корупцією, на чому наполягали провідні країни Заходу, це питання суто технічні і внутрішні. Вони не мають завадити Україні в подальшій євроатлантичній інтеграції", - зазначив військовий експерт.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...