Провів 20 годин у дорозі, щоб померти в Україні: ЗСУ ліквідували молодого "мобіка" із Нижегородської області (фото)

На війні в Україні було ліквідовано окупанта Кирила Колобаєва з міста Кулебаки Нижегородської області. Він зустрічався з українкою. Про це повідомляє у Тelegram-каналі журналіст-розслідувач Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

Загибель підтвердили у соціальних мережах друзі знищеного загарбника. Із некрологу стало відомо, що Колобаєва нещодавно відправили на війну. Він був мобілізований. Загарбник провів у дорозі близько 20 годин, щоб поповнити ряди "200-х" в Україні.

Окупанту було 28 років, раніше він служив у десантних військах. Колобаєв був у відносинах із уродженкою українського Луганська Анастасією Колтак.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...