Проводять час із користю для себе: Чим під час війни зайняті діти кремлівської еліти (відео)

У той час, поки прості буряти їдуть "гарматним м'ясом" армії Путіна в Україну, діти кремлівської еліти відсиджуються в розкішних апартаментах. Журналісти проекту FreeДом розповіли, чим зайняті під час війни діти Путіна і Медведєва, Шойгу, Соловйова та Пєскова, передають Патріоти України.

Так, син колишнього президента РФ Ілля Медведєв після повернення зі США, де у нього відібрали ліцензію на володіння мережею заправок, одразу вступив до партії "Єдина Росія".

Донька Путіна Ліза Пєскова після того, як її "попросили" з Франції, повернулася в РФ вирішила працювати над модернізацією суднобудівних заводів.

Олександра і Данила Соловйових, синів головного рупора Кремля Володимира Соловйова, шукати на фронті теж не має сенсу. І це незважаючи на те, що батько у прямому ефірі на всю країну заявляв, що вони вже точно осторонь "спецоперації" не залишаться, і обіцяв відправляти їх на фронт. Олександр - режисер, а Данило - актор, цим вони зараз і займаються.

Старша донька Сергія Шойгу Юлія. Стрімкий кар'єрний зліт в її житті трапився тоді, коли батько очолював МНС Росії. Молодша донька Шойгу теж непогано влаштувалася: вона веде світський спосіб життя, непогано заробляє на державних будівництвах.

Як і у Шойгу, у Путіна теж дві доньки-Марія Воронцова і Катерина Тихонова. Остання - керівник Центру національного інтелектуального резерву. Старша донька президента РФ - Марія Воронцова лікар.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...