Проводила "референдум" про приєднання Херсонщини до РФ: В Одесі засудили прихильницю "русского мира" із Чорнобаївки

Жительку Чорнобаївки Херсонської області засудили через участь у проведенні "референдуму" про приєднання регону до РФ. Вона отримала п'ять років за ґратами. Про це повідомили 25 березня у пресслужбі Приморського райсуду Одеси, передають Патріоти України.

Наголошується, що прихильниця ворога роздавала бюлетені для голосування за входження області до Росії. Слідство встановило, що торік у вересні жінка разом з озброєними військовими РФ ходила по будинках у селі Чорнобаївка та роздавала бюлетені.

У суді обвинувачена визнала свою провину. Саме тому аступні п'ять років вона проведе за ґратами. Крім того, на 10 років їй заборонили обіймати посади в органах державної влади й місцевого самоврядування, займатися діяльністю, яка повʼязана з виборчим процесом та процесом референдуму.

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...