Проводив "майстер-класи" для місцевих брехунів: Пєсков відвідав окупований Луганськ, - росЗМІ

Стверджується, що прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков відвідав Донбас. Ні коментарів "правої руки" Путіна, ні фотопідтверджень не було, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє пропагандистське агентство ТАСС з посиланням на слова першого заступника керівника АП РФ Сергія Кирієнка, Пєсков нібито побував в окупованому Луганську і провів навчання "прес-служб і представників ЗМІ".

Кирієнко каже, що прес-секретар Путіна повернувся з Луганська вночі. Він нібито проводив майстер-класи для представників так званих ЗМІ та прес-служб "ЛДНР".

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...