"Провокатор та маніпулятор": Генерал Кривонос каже, що Арестович у 2018 році завів снайперів на мінне поле

Сергій Кривонос вважає, що Олексій Арестович веде «на розстріл» українське суспільство.

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос каже, що працівник української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович в 2018 році завів на мінне поле снайперів. Про це генерал-майор розповів в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Кривонос поцікавився, якою ротою або яким взводом командував Арестович на Донбасі і чому він потрапив на війну тільки в 2018 році. Також генерал додав, що 8 листопада 2018 року саме Арестович завів групу українських снайперів на мінне поле, в результаті чого двоє з них загинули, а ще троє отримали важкі поранення.
На думку Кривоноса, Арестович є «попом Гапоном», провокатором і маніпулятором. Заступник секретаря РНБО вважає, що Арестович веде «на розстріл» українське суспільство. Крім того, Кривонос додав, що поки всі патріоти і професіонали знаходилися на війні на Донбасі в 2014-15 роках, Арестович тоді ходив по телевізійних ефірах, а тепер представляє себе військовим експертом.

АРМА пустить з молотка картини з колекції Медведчука, але для деяких зроблять виключення (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 22:20

112 картин з колекції обвинуваченого у державній зраді екслідера забороненої в Україні ОПЗЖ та кума російського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука визнано такими, що мають історичну та культурну цінність. Про це повідомляє Агентство з розшу...

"Я вірю в верховенство права": Дружина Джорджа Клуні рекомендувала арешт лідерів Ізраїлю та ХАМАС

вівторок, 21 травень 2024, 21:31

Міжнародний кримінальний суд вивчає можливість видати ордер на арешт прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших лідерів Ізраїлю, а також угруповання ХАМАС. До складу експертної групи, яка дала таку рекомендацію, входила зокрема Амаль Клуні –...