Провокації не вщухають: Під "розведеним" Петрівським неспокійно, - штаб ООС

ЗСУ і терористи "ДНР" відійшли від лінії фронту на 1 км.​ Однак окупанти не бажають заспокоюватися на цій ділянці.

У районі населеного пункту Петрівське, біля якого нещодавно стартувало розведення сил, гібридна армія РФ влаштувала провокацію. Бойовики намагаються викликати у відповідь вогонь ЗСУ. Про активність окупанта біля "розведеного" Петрівського розповіла в Facebook прес-служба штабу Операції Об'єднаних сил (ООС), інформують Патріоти України.

Розведення сил під Петрівським стартувало 9 листопада. ЗСУ і терористи "ДНР" відійшли від лінії фронту на 1 км. Однак окупанти не бажають заспокоюватися на цій ділянці. За даними штабу ООС, останні два дні "ДНРівці" намагаються там спровокувати ЗСУ. "У районі ділянки розведення № 3 поблизу населених пунктів Богданівка і Петрівське в Донецькій області збройні формування РФ дві доби поспіль ведуть вогонь по позиціях ООС ... Вчора (15 листопада - ред.) вдень противник вів вогонь з великокаліберного кулемета по наших позиціях в районі Новогнатівки. Сьогодні ж вранці протягом півгодини російські окупанти стріляли з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів по укріпленнях ООС неподалік від Старогнатівки. Вогонь вівся з напрямку Петрівського", - поділилися інформацією в штабі.

За даними військових, терористи вели вогонь з правого флангу, щоб змусити ЗСУ завдати у відповідь удару по Петрівському. "РФ планувала використовувати ці матеріали для звинувачень України на міжнародній арені в порушенні мирного процесу", - підкреслили в штабі ООС.


Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...