"Провокують на дзеркальні дії": Путін спробував пригрозити Україні через атаку на Москву

"Провокують на дзеркальні дії": Путін пригрозив Україні через атаку на Москву

Російський диктатор Володимир Путін абсурдно прокоментував атаку безпілотників по Москві. Як повідомляють росЗМІ, Путін натякнув, що Україна вдалася до атаки безпілотниками по Москві "у відповідь на удари РФ по центрах прийняття рішень", передають Патріоти України.

"У відповідь київський режим обрав шлях залякування громадян РФ та ударів по житлових будівлях. Це очевидна ознака терористичної діяльності... Система ППО Москви спрацювала штатно, задовільно, хоча є над чим працювати", - заявив диктатор.

Крім того, Путін заявив, що його "турбують спроби викликати реакцію у відповідь Росії, спровокувати на таку ж відповідь". За його словами, українці "повинні це розуміти". "Вони провокують нас на дзеркальні дії. Побачимо, що з цим робити", - заявив Путін.

Відправили до пекла: В Енергодарі підірвали так званого начальника охорони окупованої ЗАЕС

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 11:30

Вранці 4 жовтня 2024 року в Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував воєнний злочинець і колаборант Андрій Короткий, причетний до репресій українців на окупованій Запорізькій атомній електростанції, передають Патріоти України з посиланням на Г...

"Ми не маємо можливості": Експерт припустив, чому окупанти активізувалися під Запоріжжям

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 10:57

Останнім часом російські окупанти активізувалися на Запорізькому напрямку і бої там стали більш інтенсивними. Це може бути пов'язано з тим, що ЗС РФ отримали додатковий ресурс. Деталями в ефірі "24 каналу" поділився військовий експерт, полковник ЗСУ та...