Провину звалили на невідомого "чоловіка в чорному": У Брянську строковики "випадково" стріляли один в одного

В Брянську поліцейські кілька годин шукали по всьому місту злочинця, який вистрілив у солдата, що охороняв військовий склад. З'ясувалося, що стрільцем був інший солдат з цієї ж частини. Про це повідомляє телеграм-канал Baza, передають Патріоти України.

Інцидент стався напередодні ввечері. На території військової частини пролунали два постріли, один військовослужбовець отримав поранення. У Брянську ввели план "Сирена" і почали розшукувати нападника – чоловіка, одягненого у все темне і зі зброєю.

Через чотири години безуспішних пошуків з'ясувалося, що ніхто на військову частину не нападав. Стрільцем виявився інший солдат - товариш по службі потерпілого. Стверджується, що він вистрілив випадково.

Хто і навіщо вигадав історію з міфічним стрільцем, одягненим у все чорне, не уточнюється. Втім, не виключений варіант, що поліцейські вирішили списати інцидент на самих солдатів, щоб не шукати справжнього злочинця.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...