"Прибирають за собою сміття": Російських окупантів залучили до відновлення стели у звільненому Куп'янську (фото, відео)

У Куп'янську на Харківщині завдяки воїнам з підрозділу Kraken рашисти зафарбовують стелу з російського триколору в жовто-блакитний колір. Про це написав у телеграмі начальник штабу спецпідрозділу Kraken Костянтин Немічев, передають Патріоти України.

"Полонені російські окупанти прибирають за собою сміття. Стела у Куп'янську знову синьо - жовта. Куп'янськ - Україна. Залишилось змусити цих покидьків відбудувати все те, що вони зруйнували", - прокоментував Немічев.

Довідково. Спеціальний підрозділ Kraken створений у березні 2022 року. Його командирами є Костянтин Немічев та Сергій Величко, відомий також за псевдонімом "Чілі". Обидва є харківʼянами, служили в полку "Азов", а після демобілізації почали займатись громадською діяльністю. Проте сьогодні війна прийшла в їхній дім - і вони знову взяли до рук зброю.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...