"Прибиральниця знайшла 5 варіантів передсмертних записок": Медведєв намагався накласти на себе руки, - ЗМІ

За інформацією журналістів, колишній президент РФ намагався накласти на себе руки. Охоронець нібито виявив Дмитра Медведєва в стані алкогольного сп'яніння і зі зброєю в руці. Про це йдеться в сюжеті проекту FreeДом. Повідомляється, що саме охоронець умовив колишнього російського президента віддати пістолет, передають Патріоти України..

"А прибиральниця знайшла 5 варіантів передсмертних записок, в яких Медведєв написав, що йому набридло бути лялькою. А у своїй смерті він звинувачує Путіна і його найближче оточення", - наголошується в сюжеті.

Російський політичний діяч Ілля Пономарьов каже, що не здивований цим чуткам, вони поширюються зсередини РФ як результат внутрішньокремлівської боротьби за владу.

Ні для кого не секрет, що Медведєв прийшов до влади в РФ завдяки Путіну, завдяки йому він і відмовився балотуватися в президенти вдруге.

Передбачається, що зараз між Медведєвим і Кирієнком йде внутрішня боротьба, хто ж стане наступником Путіна. Експерти стверджують, що показова останнім часом поведінка Медведєва - ознака глибокої депресії, яка і стала причиною спроби суїциду. Ілля Пономарьов каже, що на Медведєва в політичному плані покладалися великі надії, але він всі можливості упустив. Саме з цієї причини його зараз критикують. І це могло стати причиною його депресії.

Ганьба та політика: Зеленський відреагував на ідею розділити допомогу США для України та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 15:37

Якщо Сполучені Штати Америки (США) ухвалять законопроєкт про фінансову допомогу, яка не включатиме кошти для України, це буде ганьбою для світу й демократії, передають Патріоти України з посиланням на президента Володимира Зеленського під час інтерв'ю ...

Операція була вдала: Сили оборони знищили РЛС Росії, яка контролювала небо на 700 км вглиб України

вівторок, 16 квітень 2024, 15:25

Українські військові вразили РЛС дальньої дії в Брянській області, яка контролювала небо на 700 км вглиб України. Про це повідомили джерела "РБК-Україна", передають Патріоти України. Сили оборони України знищили модернізований комплекс "Небо-У", який д...