"Придется кутаться драной ветошью": Жителі ОРДО не схотіли жертвувати гроші на ковдри для найманців

Цивільне населення на окупованому Донбасі не бажає підтримувати фінансово найманців гібридної армії РФ, які воюють на передовій. Про це написав сепаратистський Telegram-канал "Донбаський Кейс", передають Патріоти України.

Нещодавно група "Гуманітарні волонтери Новоросії" оголосила в Мережі збір коштів на ковдри для бойовиків на передовій. Пост подивилися 5 тисяч осіб, але жодного пожертвування "волонтери" так і не дочекалися. Група не змовчала і висловила претензії жителям ОРДЛО, які не бажають спонсорувати найманців.

"Придется бойцам, как обычно, кутаться всякой драной ветошью", - написали вони.

Важливо зазначити, що була потрібна найманцям досить скромна сума - близько 40 тис руб (16 тис грн) для закупівлі 40 ковдр. Інцидент показовий. Жителі ОРДЛО, очевидно, байдужі до долі найманців на передовій і не вважають їх своїми захисниками.


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...