"Придется примерить полосатую шапочку, кандалы, а потом и стенку": Невзоров зробив прогноз найближчого майбутнього Лукашенка

Публіцист упевнений, що силовики в кінцевому рахунку зрадять Лукашенка, а 2021 рік стане для узурпатора «роком найбільшого розчарування».

У тому, що під час політичної кризи в Білорусі опубліковані записи, які, ймовірно, підтверджують підготовку режиму самопроголошеного президента РБ Олександра Лукашенка до вбивств, немає нічого дивного. Про це заявив відомий російський публіцист Олександр Невзоров в ефірі радіостанції «Ехо Москви», передають Патріоти України.

За його словами, мінський диктатор постійно демонструє «недержание злобы, энурез уголовщины и самых диких наклонностей». Невзоров припускає, що Лукашенко очевидно «радовался появлению каждого очередного трупа».
«Вот я не знаю, разъезжал ли Лукашенко ночью по Минску, по тайным моргам, где хранятся тела убитых в уличных столкновениях и кусал ли он там эти трупы. Если пленочка такого содержания появится, то я, честно говоря, удивлен не буду», — додав він.

На думку публіциста, Лукашенко любить вбивства. Тим часом, нагадав Невзоров, в сучасних умовах нічого приховати не можна. Ось хтось з «слуг» режиму і зробив дискредитуючі записи. «Он понимает, что в ту секунду, кода он лишается президентской неуязвимости, ему тут же придется примерить полосатую шапочку, кандалы, а потом придется примерить стенку, а вот к стенке он совершенно, категорически не хочет, хотя, в общем, наработал», — зазначив Невзоров.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...