"Приехала в Восточную Европу": Російський глянець оскандалився через новину про Анджеліну Джолі в Україні

Російський глянець ELLE спантеличив дописом у соцмережі до новини про приїзд голлівудської зірки Анджеліни Джолі на захід України, повідомляють Патріоти України.

Так, у підписі до посту йдеться, що акторка та пані посол доброї волі ООН у справах біженцях "замовляє каву десь поблизу". Також вказано, що знаменитість приїхала у Східну Європу, та ще й потайки.

У самому тексті новини все ж таки вказано, що Джолі помітили у Львові. Втім, ані в дописі, ані в новині не йдеться, що американська зірка перебуває саме в Україні.

Окрім того, видання пише, що Анджеліна Джолі приїхала до України в рамках місії ООН. Але, як підтвердив офіційний представник ООН Метт Солтмарш, візит Джолі до України була її особиста ініціатива і Організація Об'єднаних Націй стосунку до цього не має.

Тим часом, у Мережі юзери почали жартувати, мовляв "на Росії заборонили слово "Україна?", "у вас, напевно, вже й за слово "Україна" можна на пляшку правосуддя сісти?". А хтось невтомно намагається донести до росіян правду: "Десь далеко від вас, а не "поблизу". У Європі, у Львові Анджеліна Джолі не лише замовила каву, а й дізналася, що таке повітряна тривога, коли Росія бомбить Україну".

Підписав довіреність на іноземну громадянку: У СБУ заявили, що заступник голови Полтавської облради під виглядом відрядження літав купувати в Португалії нерухомість

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:53

Заступника голови Полтавської облради повідомили про підозру у зв'язку з виїздом за кордон України під час воєнного стану. Про це інформує Служба безпеки України, передають Патріоти України. За даними місцевого видання "Полтавщина", ідеться про Олега Б...

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...