Пригоди Зеленського в зоні ООС: З'явились колоритні подробиці (відео)

Разом з військовими президент відвідав бліндаж та ознайомився з побутовими умовами бійців на "передку".

Володимир Зеленський на Донбасі. Фото: прес-служба Президента України.

У президента Володимира Зеленського оприлюднили відео його першого відвідування позицій українських бійців у зоні ООС в н.п. Станиця Луганська та Щастя. Під час візиту до зони ООС Зеленський спілкувався із військовими про їхні побутові умови у зоні проведення бойових дій, передають Патріоти України.

Зокрема, попросив показати, де солдати вмиваються, де приймають душ, зайшов до ванної кімнати та посидів на ліжках, на яких сплять військові. "Як колись у піонер-таборах", - прокоментував Зеленський відчуття, підстрибуючи на пружинах імпровізованого ліжка.

Також його здивувало, що у кімнаті, де сплять бійці, встановлено бойлер, а у вікнах будинку є сліди обстрілів 2015 року. Разом з військовими Зеленський також відвідав бліндаж та ознайомився з побутовими умовами бійців на "передку".

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...