"Приговор всему радикальному рагулью": Портнов зрадів рішенню суду щодо Стерненка

Колишній заступник голови адміністрації Януковича Андрій Портнов вітає рішення суду, що засудив активіста Сергія Стерненка до семи років в’язниці. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

Він у жорсткій формі прокоментував рішення суду. «Цей вирок є вердиктом не тільки цьому злочинцеві, а всьому дармоїдському бродячому радикальному рагульству і порядкам, що панували в країні останні сім років», - заявив Портнов.

Юрист Януковича також вважає, що вирок Стерненку було винесено «всупереч тотальному опору пропагандистських ЗМІ, організаціям, які фінансуються з-за кордону, політикам і чиновникам партій Майдану та іншого непотребу». Портнов заявив, що це - перший з трьох майбутніх вироків.

Адвокат активіста Сергія Стерненко Масі Найєм заявив, що не знає, де знаходиться його підзахисний.

Суд над Стерненко

Приморський районний суд Одеси 23 лютого визнав винним і засудив активіста Сергія Стерненка до семи років і трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна. Захист активіста не знає, де він зараз перебуває.

Рішення прийнято у справі про викрадення новообраного депутата Комінтернівської районної ради Одеської області Сергія Щербіча 24 квітня 2015 року.


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...