Пригожин не втрачає надії втриматися в "обоймі" Путіна: ПВК "Вагнер" збирається до травня набрати десятки тисяч бойовиків, замість витрачених у "м'ясних штурмах"

Власник ПВК Вагнер Євген Пригожин

Керівник ПВК Вагнер Євген Пригожин стверджує, що "вербування найманців йде краще, ніж очікувалося".

Засновник російської приватної військової компанії Вагнер Євген Пригожин заявив про плани набрати 30 тисяч нових найманців до середини травня. Про це йдеться у Telegram-каналі його прес-служби.

За словами Пригожина, рекрутингові центри ПВК Вагнер, що відкрилися минулого тижня в 42 містах Росії, набирають в середньому 500-800 осіб на день. Однак іноді кількість найманців сягає 1200 на день.

Керівник "вагнерівців" заявив, що "вербування йде краще, ніж очікувалося", і що "добровольці перебувають у кращій фізичній формі, ніж ув'язнені", яких приймали раніше.

"До середини травня ми плануємо, що кількість бійців у підрозділах збільшиться приблизно на 30 тисяч", - сказав засновник ПВК Вагнер.

Нагадаємо, раніше на PornHub з'явилася реклама ПВК Вагнер. Таким чином громадян Росії намагалися залучити поїхати воювати в Україну. Пізніше популярний сайт для дорослих видалив рекламу.

Повідомлялося, що ПВК Вагнер останнім часом має проблеми з рекламою рекрутингу нових найманців. Після початку конфлікту з Міністерством оборони РФ Пригожин також виявився позбавленим можливості поповнювати лави "вагнерівців" у виправних колоніях.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...