Пригожин терміново кидає елітних бійців під Авдіївку: Експерт пояснив, що це означає

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин вирішив перекинути "еліту" свого злочинного угруповання на Авдіївський напрямок. Військовий оглядач Олександр Коваленко трактує таке рішення Пригожина як політичним, передають Патріоти України.

Коваленко зауважує, що зараз на війні в Україні відсутня еліта "вагнерівців": "Основна частина "вагнерівців" з досвідом була знищена у першій половині 2022 року". Експерт назвав таке перекидання дурним, оскільки ватажок відправляє своїх найманців фактично на забій.

"Те, що під Авдіївку відправляють частину регулярів, - так, це є. "Вагнерів" не вистачає під Бахмутом і кидок їхній на Авдіївку дурний і безглуздий. На Бахмутському напрямку "Вагнера" ніяк не можуть поставити крапку і Пригожин від цього неабияк страждає. І крім того, що він зараз не має достатнього ресурсу для систематизації штурмів, частина ресурсу кине туди, де оборона ЗСУ поглине ще більше "вагнерів", - пояснив Коваленко.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...