Пригожин у в'язниці був "півнем": Арестович прокоментував скандальне минуле керівника ПВК "Вагнер"

Пригожин у в'язниці був "півнем": Арестович про скандальне минуле керівника ПВК "Вагнер"

Радник Офісу президента Олексій Арестович прокоментував інформацію про те, що очільник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин у в'язниці був з "касти опущених". Він вважає, що публікація такої скандальної інформації може бути комусь вигідна в Росії, передають Патріоти України.

Радник Офісу президента зазначив, що інформація про непросте минуле керівника ПВК "Вагнер" може загрожувати Пригожину новими проблемами. До "кухаря Путіна" можуть виникнути додаткові запитання серед найманців та засуджених, яких він вербує на війну проти України. Втрата авторитету для Пригожина може означати втрату впливу в Росії.

Арестович зазначив, що поки невідомо, чи хтось у Кремлі почав боротися із Пригожиним, чи це просто "кримінальний авторитет" вирішив розповісти правду про минуле терориста Путіна. Радник Офісу президента зазначив, що цікавим є і той факт, що Пригожин поки не відреагував на скандал.


"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...