Пригожин відкрито заявив, що його бойовики стріляють по солдатах РФ, які "дають задню" (аудіо)

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин визнав, що його бойовики стріляють по солдатах російській армії. Про це йдеться в коментарі російського терориста, який поширила його пресслужба, передають Патріоти України.

На питання, куди ПВК «Вагнера» витрачає боєприпаси, оскільки Пригожин неодноразово стверджував, що у його головорізів спостерігається дефіцит БК, той відповів, що ПВК їх витрачає, зокрема, на самих росіян.

«Боєприпаси ми витрачаємо в тому числі для того, щоб зупинити натовпи військовослужбовців російської армії, що тікають», – сказав Пригожин.

Крім того, Пригожин заявив, що бойовиків РФ «кинули», і окупанти це так не залишать і розбиратимуться зі своїм керівництвом.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...