Пригожин "вкрав" особу іншої людини, щоб лікуватися в клініці дочки Путіна, - ЗМІ

Ватажок російської ПВК "Вагнера" міг лікуватися в Петербурзькій клініці "Согаз", однією із співвласників якої є дочка Путіна Марія Воронцова. Про це повідомив російський журналіст Сергій Немалевич в Telegram, передають Патріоти України.

За його словами, у 2021 році редакція "Радіо Свобода" отримала список ВІП-клієнтів цієї клініки. Серед них були голова Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко і Світлана Кривоногих - в ЗМІ припускають, що це мати позашлюбної дочки Путіна Луїзи Розової.

У списку було й інше ім'я - Дмитро Ісаакович Гейлер. "Відразу гуглилося, що людина з таким же ім'ям і датою народження зовсім недавно шукала роботу водієм, сподіваючись на зарплату в 40 тисяч рублів на місяць", - пише журналіст.

Навпроти імені Гейлера була позначка "Супер VIP", а номер карти клієнта свідчив про те, що ця людина лікується там вже довгий час. Фальшивий паспорт на ім'я цієї людини знайшли під час недавнього обшуку у Пригожина. За даними журналіста, також у цій клініці лікували і продовжують лікувати інших "вагнерівців".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...