Пригожин вперше після бунту звернувся до "вагнерівців" - погрожує знову воювати проти України

Російський терорист Євгеній Пригожин вперше після бунту звернувся до бойовиків ПВК "Вагнер". Він назвав ситуацію на фронті "ганьбою" та назвав умови повернення на війну проти України. Про це повідомляють пропагандистські телеграм-канали, близькі до "вагнерівців", передають Патріоти України.

Російський терорист Пригожин вперше після бунту виступив перед своїми найманими вбивцями. Він заявив, що "ситуація на фронті - це ганьба, у якій його бойовики більше не братимуть участі". Пригожин зазначив, що тепер "вагнерівці" робитимуть з білорусів "другу армію світу".

Пригожин визнав, що його терористи будуть в Білорусі "певний час", а потім готуватимуться до "мандрівки в Африку". Терорист також заявив про готовність повернутись на війну проти України, якщо "вагнерівців" не змусять зганьбити себе і свій бойовий досвід".

Бунт Пригожина

24 червня російський терорист Євген Пригожин влаштував бунт проти окупаційного Міністерства оборони. Його бойовики захопили військові обєкти у Ростові-на-Дону та колоною вирушили на Москву. Дорогою "вагнерівці" збили кілька бортів російської військової авіації.

Проте згодом нібито за посередництвом Лукашенка терористу Пригожину вдалось домовитись з диктатором Путіним. ПВК "Вагнер" за цих умов перебуватиме у Білорусі.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...