Пригожин запропонував взяти на поруки "вагнерівця", що розстріляв поліцейських після втечі з передової - можна чекати нових страт

Глава ПВК "Вагнер", найманці якої вбивають мирних українців, Євген Пригожин запропонував взяти на поруки свого підопічного Павла Ніколіна, котрий розстріляв поліцейських у Новошахтнську Ростовської області після втечі з передової. Як показує практика поводження угруповання з дезертирами, варто очікувати на нову страту, передають Патріоти України.

Відповідну інформацію опублікувало росЗМІ "Ведомости", яке запросило у Пригожина коментарі щодо вчинку Ніколіна. Він наголосив, що готовий взяти дезертира на поруки. Понад те, Пригожин хоче встановити над "вагнерівцем" особистий контроль.

"Ніколіна я готовий взяти на поруки під свою особисту відповідальність, про що вже написав клопотання", – заявив глава ПВК. Крім того, він звинуватив прикордонників у тому, що дезертир повернувся до РФ зі зброєю. А також заявив, що запобігати подібним випадкам не збирається, оскільки "з бійцями ПВК "Вагнер" не було, немає і не буде інцидентів".

"Вони йдуть знищувати "ворогів". Для того, щоб вони знали, в якому напрямку потрібно йти, необхідно на паркані або на стовпі приколоти стрілочку "наліво – ворог, направо – РФ". Друге, з бійцями ПВК "Вагнер" не буде інцидентів у принципі. Вони всі зберуться і підуть працювати садівниками, як тільки (ще раз повторю фразу, сказану мною раніше) ваші діти, поліцейські та інші мужні патріоти Росії вирушать на війну. Ідіть воювати, щоб ПВК "Вагнер" могла відпочивати", – сказав Пригожин.

Також він заявив, що армія РФ має проблеми із забезпеченням. "І третє, для того, щоб бійці ПВК "Вагнер" не отримували поранень та контузій, які можуть дезорієнтувати людину в просторі та завдати каліцтва головному мозку, потрібна достатня кількість озброєння, боєприпасів та дієздатних військ", – заявив Пригожин.

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...