Пригожин зацікавлений у поразці Росії у війні проти України: Піонтковський назвав мотив кремлівського "кухаря"

Пригожин зацікавлений в поразці Росії у війні проти України – Піонтковський

Євгєній Пригожин обурений вкрай поганими справами російської армії на фронті. У своєму черговому відео він розповів, як просив в очільників Кремля мобілізованих та зеків, аби отримати бодай якусь перевагу. Щоб соромно не було та пояснити народу для чого ця так звана "СВО" - наголосив на аргументах очільник ПВК "Вагнера". Це типова поведінка людини, яка рветься до влади. Про це в стрімі "24 каналу" сказав російський публіцист та опозиційний політик Андрій Піонтковський. Він розповів, яким чином російський споживач реагує на подібні заяви, передають Патріоти України.

Публіцист вважає, що Пригожин рветься до влади. Він зацікавлений у поразці Росії та хоче саме зараз зафіксувати свою позицію. "У нього склався образ героїчного бійця, який "майже взяв Бахмут". А зрадники в російському генштабі йому завадили", – відзначив він меседж Пригожина.

При цьому колишній кухар Путіна негативно налаштований проти так званої російської еліти, на чому теж наголосив у своїх словах. Такі заяви знайшли своїх прихильників. Експерт відзначив деяких пропагандистів, які не поскупилися на слова, висловлюючи власну думку щодо справжнього стану речей в Росії.

"Цей ролик отримав позитивні відгуки у так званих воєнкорів. Російські журналісти підтримують Пригожина, мовляв, Росія не знає, що робити з мобілізованими, "на гору йдуть" фальшиві доповіді. Пишуть, що треба не щось змінювати у "військовому колгоспі", а повністю його перетрушувати. Військово-політичні суди – ось такі настрої в Росії", – проаналізував Піонтковський. Він додав, що заяви Пригожина ілюструють справжні настрої серед росіян. І більш зручного психологічного моменту для контрнаступу України немає.

Окупанти ударили по дитячій залізниці у Харкові (фото)

неділя, 19 травень 2024, 19:05

Зазначається, що обійшлося без постраждалих. Постраждала також територія Центрального парку міста, розташованого поруч із дитячою залізницею. Зокрема, у будівлях кінотеатру та ресторану вибито вікна. Також поруч із парком – кладовище. Там внаслідок уда...

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...