Пригожину примарився "наступ ЗСУ на Бєлгород" - він просить керівництво РФ готуватися

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив про нібито "наступ Збройних сил України на російський Бєлгород вже у квітні. Відповідне відео опублікував Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України.

"ЗСУ на сьогоднішній день перебувають у стратегічно вигідному становищі – у центрі нашого угруповання. ЗСУ накопичує певну кількість резервів. І далі ЗСУ, з високою ймовірністю, у середині квітня почне ряд контрнаступальних операцій. Висока ймовірність того, що один із ударів припаде на нашу територію – в районі міста Бєлгород", - заявив він.

За словами Пригожина, "мета такого удару – дестабілізація внутрішньої політичної обстановки в Росії, а також для отримання переваги у майбутніх переговорах".

Намагалась сховатися, але не вийшло: У Харкові знайшли бібліотекарку-колаборантку (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:43

За даними слідства, у липні 2022 року жінка влаштувалася до так званого "Шевченковского библиотечного филиала отдела культуры, молодежи и спорта ВГА Купянского района". Вона стала "и. о. заведующей" цієї філії. Вона проводила перепис українських книжок...

Проросійський режим згортає демократію: У Європарламенті закликали позбавити Грузію статусу кандидата до ЄС

середа, 1 травень 2024, 18:57

Після застосування насильства силовиками в Тбілісі на мітингу проти закону про "іноагентів" у Європарламенті закликали ЄС позбавити Грузію статусу кандидата на вступ, передають Патріоти України. Членкиня Європарламенту заявила, що насильство проти прот...