Пригрозили за 72 години "знищити" Київ, Львів, Дніпро, Кривий Ріг, Харків та Миколаїв: Братчук відреагував на заяву щодо "проголошення війни Росією"

Телеграм-канали, зокрема й українські, поширюють пропагандистське повідомлення про те, що буцімто росія, після офіційного визнання країною-терористом "оголосить війну Україні". Однак це є черговим фейком. Про це заявив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, передають Патріоти України.

Він наголосив, що такий вкид є пропагандою для внутрішнього споживача, тобто для росіян.

У росії знову взялися говорити про "3 дні"

Сергій Братчук відреагував на повідомлення, у якому йдеться про те, що росія у випадку міжнародного визнання країною-терористом "оголосить війну" Україні та за 3 дні, тобто 72 години "знищить" Київ, Львів, Дніпро, Кривий Ріг, Харків та Миколаїв, а також аеропорти, залізницю і взагалі "атакуватиме ракетами всю Україну".

А ще пропагандисти погрожують, що нібито ДРГ в Києві "затримають все державне керівництво", а допомагатиме у війні білорусь. І звичайно не обійшлося без погроз "втратити державність назавжди".

Речник Одеської ОВА заявив, що цей вкид є пропагандистською фігнею та фейком. Крім того, Братчук зауважив, що у переліку міст, яким погрожують знищенням, немає Одеси. "А я вам скажу, чому не згадували Одесу – тому, що на морі вони (росіяни – 24 канал) вже отримали "люлєй". Отримають і ще раз", – наголосив Братчук.


Щодня українські міста та села зазнають ракетних ударів. Значну частину ракет збивають сили ППО. Тому коли пропагандисти говорять про "оголошення війни", то це означає лише відмову від слова "спецоперація".

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...