"Приєднають до НАТО": Лукашенко боїться, що у Білорусі створять "нову Україну"

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко не втомлюється видавати чергові "перли". Йому всюди привиджується загроза для нього і його країни. При цьому Лукашенко згадав про події в Білорусі у 2020 році й наголосив, що і через це не можна заспокоюватись. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на білоруські ЗМІ.

Білорусь в казані

Диктатор сказав, що Білорусі не треба заспокоюватись. В цьому він правий, бо розплата за допомогу росії у війні проти України точно прийде. За словами Лукашенка, Білорусь в казані. Спокійно їй жити не дадуть. Жаліється, що тиснуть на них з усіх напрямків. Свідомих людей називає ворогами. Мовляв, вони не розуміють, що відбувається навколо, і створюють тут проблеми.

Ба більше, каже, що ці питання вони будуть "крутити-мутити і підкидати знову". А тоді знову, як переконаний лукашенко, у потрібний момент знову підуть громити, бомбити, знущатися з людей. При цьому жодного слова про його знущання над людьми.

Лукашенку примарилась Україна в Білорусі

Диктатор також згадав і про нашу державу. Мовляв, у Білорусі хочуть створити "нову Україну". Одразу ж пригрозив, що такі плани не збудуться.

У всьому звинуватив якихось втікачів та їхні родини. Каже, що розгортають бізнеси в Білорусі, бо хочуть влаштувати потім переворот. Чому він вирішив, що з усіма санкціями Білорусь приваблива для бізнесу країна – невідомо.

Та у всьому в Лукашенка винна Україна звісно. Йому примарилось, що тут вже створюються цілі полки, чи батальйони, щоб повалити його режим і приєднати Білорусь до НАТО.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...