"Приємно! Так буде з Харковом і Києвом": Пропагандисти Кремля відверто зраділи теракту у Дніпрі

Російські пропагандисти відкрито зраділи терористичному удару по багатоповерхівці у Дніпрі, внаслідок чого загинуло 25 мирних жителів та ще 73 дістали поранення. Вони розмріялися про те, що доля Маріуполя спіткає також Харків та Київ, передають Патріоти України.

Про це йшлося в ефірі програми одіозного пропагандиста Росії та ексведучого радіо "Комсомольська правда" Сергія Мардана. Він назвав удар по житловому будинку "феєрверком, як належить" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Приємно? Не буду приховувати, приємно! Але набагато приємніше було б побачити рознесений вщент якийсь дніпровський міст. Навіть якщо у цей будинок влучила наша ракета, особисто для мене це не змінює взагалі нічого", – видав росіянин.

"Подивіться на фотографії Маріуполя. Ось що буде з Харковом. Так, буде. І з Дніпропетровськом це буде. І з Києвом це буде", – захлинався своєю злобою пропагандист.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...