"Приємно здивуємо": В окупованому Криму похвалилися підготовкою до курортного сезону після копання окопів на пляжах і "бавовни"

Незаконна "влада" тимчасово окупованого Криму стверджує, що вона повним ходом готується до курортного сезону на півострові попри "СВО". Мовляв, благоустрою туристичної інфраструктури "приділяється велика увага" і багато що "справді здивує гостей у майбутньому сезоні-2023", передають Патріоти України.

Про це заявив так званий міністр курортів і туризму Криму Вадим Волченко у коментарі пропагандистському інформаційному агентству. Прикметно, що відповідну новину росіяни випустили 29 квітня – якраз у той день, коли нафтобазу в Севастополі відвідала "бавовна".

"Крим в абсолютно спокійному штатному режимі готується і до травневих свят, і до майбутнього сезону. Це стосується туристичної інфраструктури, пляжних територій безумовно", – стверджує зрадник, що народився в Сімферополі.

Волченко зазначив, що поки що будуть задіяні об'єкти на південному березі (як стверджує він, через погоду). Але до 1 червня, за його словами, вони будуть готові "абсолютно на всій" території півострова.

"Багато з них справді здивують наших гостей у майбутньому сезоні 2023 року", – сказав помічник Кремля. Він не уточнив, як туристи пробиратимуться до води через окопи, вириті військовослужбовцями РФ на береговій лінії, а також замовчав про систематичні вибухи на півострові.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...