Приїхала оформити українську пенсію: На Луганщині затримали терористку "ЛНР" (відео)

В Луганській області правоохоронці затримали 59-річну жінку, яка протягом двох років перебувала у лавах бойовиків так званої "ЛНР". Про це інформує пресслужба МВС, передають Патріоти України.

Жителька окупованого міста Хрустальний (колишній Красний Луч) на вільну територію України приїхала, щоб оформити банківську карту для отримання пенсії. Проте, як виявилось, жінка від 2014-го до 2016 року перебувала у лавах незаконних збройних формувань і навіть мала "звання молодшого сержанта". Вона працювала фельдшером зенітного дивізіону терористів, що розташовувався м. Хрустальний.

"Жінка періодично виїжджала на військовий полігон в с. Бугаївка Перевальського району, де брала участь у проведенні стрільб як медпрацівник, слідкувала за дотриманням санітарного режиму, перевіряла якості харчування,", — розповіли в МВС.

Також вона навчала бойовиків наданню першої медичної допомоги та домедичної допомоги при отриманні поранень. За таку роботу жінка щомісяця отримувала 19 500 російських рублів. Їй повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення — "створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань".

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...