Приїхали вбивати українців: ЗСУ успішно "демілітаризували" окупантів-однокласників (фото)

Українські захисники продовжують успішно знищувати окупантів, які приїхали вбивати мирних українців. Так, ЗСУ успішно "демілітаризували" двох 22-річних окупантів із селища Сірноводськ Самарської області РФ, передають Патріоти України.

Як повідомив OSINT-експерт Іраклій Комахідзе, окупанти Іван Афанасьєв і Микита Фролов були однокласниками у школі, а потім разом навчалися в Сергіївському губернському технікумі. Пізніше друзі-окупанти відправились на війну проти України.

"Обидва товариші-однокласники вирушили брати участь у "СВО" проти України. Фролова ліквідували 1 червня в районі населеного пункту Веселе Харківської області. Афанасьєва – в районі селища Тошківка Луганської області 28 червня", - розповів Комахідзе.

Влада країни-агресорки дала окупантам по медальці посмертно, а місцеві чиновники встановили меморіальні дошки на технікумі, де навчалися загарбники.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...