Приїхав клопотати у Зеленського за російського агента: Головний редактор радіостанції "Ехо Москви" розповів, що забув у Києві

Імовірно наближений до Кремля "ліберальний" журналіст, був обраний неофіційним посередником щодо обміну російського агента на когось з утримуваних в РФ українських бранців.

Олексій Венедіктов у Києві

Головний редактор радіостанції Ехо Москви Олексій Венедіктов прибув до Києва прибув до Києва для зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським. Про це близький друг прес-секретаря Путіна повідомив у Twitter, опублікувавши фото з української столиці, зазначають Патріоти України.

Київ прекрасне місто. Що я в Києві? Привіз особистого листа мами Кирила Вишинського (головреда «РІА Новини-Україна», котрий перебуває під арештом за звинуваченням СБУ у створенні підривної інформаційної мережі та державній зраді.-ПУ) Лариси Романівни президенту України Володимиру Зеленському. Адресатові передали, - повідомив він в своєму телеграм-каналі.

Венедіктов зазначив, що не був у Києві вже п'ять років. У перший же день свого приїзду він відправився гуляти по центру міста.

Майдан Незалежності

Олексій Венедіктов у Києві

Головний редактор радіостанції "Эхо Москвы" Олексій Венедиктов сьогодні ж 10 липня отримав дозвіл від української влади відвідати голову порталу "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського в СІЗО.

"Мені запропонували відвідати Вишинського в СІЗО. Вже їду", - сказав "Інтерфаксу" Венедиктов.

У середу вдень він повідомив, що передав президенту України Володимиру Зеленському листа від матері Вишинського. Після цього його попросили протягом години почекати відповіді. Венедиктов зазначив, що не знає змісту звернення, оскільки це особистий лист.

Вишинського затримали в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру в кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 111 (держзрада) Кримінального кодексу України, перевезли до Херсона, де 17 травня Херсонський міськсуд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня. Херсонський суд уже кілька разів подовжував Вишинському термін тримання під вартою, а апеляційний суд підтверджував ці рішення. Нині в Києві відбуваються засідання суду у справі Вишинського.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...