Приїхав Сурков і вантажать танки: В окупованому Луганську коїться щось дивне

Представники окупантів прибули до Луганська 22 серпня і заселилися в готелі "Дружба".

Владислав Сурков. Фото: ТАСС.

У тимчасово окупований Луганськ нібито прибула делегація з Росії на чолі з радником президента Росії Владиславом Сурковим, якого називають автором війни на Донбасі. Метою їхнього візиту може бути злив регіону назад Україні. Про це, посилаючись на інсайдерські джерела, на своїй сторінці у Facebook повідомив офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

За його словами, представники окупантів прибули до Луганська 22 серпня і заселилися в готелі "Дружба". У зв'язку з секретністю, яку створили росіяни, поки мета їхнього візиту невідома. Однак в одному з районів зосередження важкого озброєння окупанти почали завантаження танків на трейлери та їхнє вивезення у невідомому напрямку.

Крім того, в Ростовській області з боку РФ майже закінчили побудову інженерно-захисних споруд, ввели заборонену зону і обмежувальні заходи. "Звичайні новини, але якщо їх об'єднати, можна припустити цікаву річ? РФ вирішила злити Донбас або... Подивимося", – написав Штефан.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...