"Приїхав вбивати українців, але став вантажем-200 сам": На Донбасі ліквідовано російського спецназівця з позивним "Шах" (відео)

На Донбасі ліквідовано російського спецназівця з позивним «Шах». Про це розповів український військовий Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Ліквідований, Дубинов Микита Валерійович, 1995 року народження, служив у так званому «9-му окремому полку морської піхоти 1-го АК» незаконних збройних формувань на Донбасі.
Російський спецназівець, який мав позивний «Шах», народився в місті Сисерть, Свердловської області РФ, ліквідований 09 серпня 2019. «Приїхав вбивати українців, а повернувся додому вантажем 200», — пише «Штірліц», — «Не будьте як Микита, залишайтесь у своїх будинках і не лізьте до чужої країни!».

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...