Прийняла "компенсацію" із посмішкою: У Росії матері ліквідованого в Україні окупанта вручили пакет із мандаринами й листівку (фото)

У Росії матері "хорошого росіянина", ліквідованого в Україні, вручили пакет мандаринів і листівку. Жінка з посмішкою прийняла таку компенсацію за безглузду смерть сина. Відповідний знімок опублікували у Telegram міжнародної волонтерської спільноти OSINT Georgia, передають Патріоти України.

Подарунок вручила працівниця соцслужби. "На Росії соцпрацівники матусям та дружинам зажмурених в Україні окупантів вручають пакетики з мандаринками та листівки. А вони й раді...", – зауважили розслідувачі.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: