Прийняли відразу два закони: У Кремлі знайшли нові способи "заспокоїти" військових та дружин загиблих окупантів

Кремль ухвалив нові закони, які, ймовірно, є спробою заспокоїти російських військовослужбовців, фінансово заохотити більше новобранців приєднатися до армії в обмін на державні пільги і обмежити критику з боку дружин загиблих окупантів. Про це йдеться у звіті розвідки Міноборони Британії, опублікованому у суботу, 13 квітня, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 6 квітня російський диктатор Володимир Путін ухвалив два закони на підтримку військовослужбовців ЗС Росії, які воюють проти України.

Перший закон передбачає звільнення окупантів від сплати відсотків за споживчими кредитами та кредитних канікул. Зазначається, що це є продовженням закону від жовтня 2022 року, який звільнив мобілізованих та інших учасників російського вторгнення в Україну від нарахування пені за прострочення платежів за житлово-комунальні послуги, кредитів та боргів.

Другий закон, підписаний Путіним, вносить зміни до Трудового кодексу РФ і забороняє роботодавцям звільняти вдів російських військовослужбовців протягом одного року з дня смерті чоловіка.

Розвідники зазначають, що хоча будь-які платіжні канікули можуть коштувати російському уряду небагато в короткостроковій перспективі, вони, ймовірно, матимуть довгострокові наслідки для економічної ситуації в Росії та її перспектив.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...