"Прийняв шосту дозу": Лікар Байдена розкрив подробиці про стан президента після хвороби на коронавірус

Лікар Кевін О'Коннор заявив, що станом на 20 липня, президент США Джо Байден, який захворів на коронавірус, почувається значно краще. Про це йдеться у листі лікаря, оприлюдненому пресслужбою Білого дому, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці (20 липня, - ред.) президент Байден прийняв шосту дозу препарату P AXLOVID", - зазначив лікар.

За його словами, Байден все ще скаржиться на кашель і хрипоту, але його симптоми продовжують стабільно покращуватися.

Крім того, в нормі знаходяться його пульс, артеріальний тиск, частота дихання та температура. Як стверджує лікар, показники насичення киснем у повітрі залишаються відмінними. Легені президента також чисті.

"Геномне секвенування визначило, що варіант SARS-CoV-2 (COVID-19), з яким зіткнувся Президент, є варіантом KP .2.3. За даними Центрів з контролю та профілактики захворювань (CDC), на варіант KP .2.3 припадає приблизно 33,3% нових випадків інфікування у Сполучених Штатах", - додав О'Коннор.

Він зауважив, що добре переносить лікування і продовжуватиме приймати PAXLOVID, як і планувалося.

"На що був розрахунок, коли вбивали Ірину Фаріон?": Портников назвав головний інтерес Росії

понеділок, 22 липень 2024, 8:49

Журналіст Віталій Портников вважає, що після невдач на полі бою ворог почав активно знищувати інфраструктуру та застосовувати політичні вбивства. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "На що був розрахунок, коли вбивали...

"Абсолютно очевидно": Портников пояснив, чому транспортування нафти й газу через Україну не вигідне Росії

понеділок, 22 липень 2024, 8:30

Журналіст Віталій Портников наголосив, що азербайджанські нафта й газ транспортуватимуться через Росію, а тому домовленостей з ворогом не уникнути. Водночас постачання сировини до ЄС допомагає підтримувати Україну, що не має бути в пріоритеті ворога. Т...