"Прийшов час дати чіткі зобов'язання": У Німеччині розкритикували Шольца через зброю для України

У Німеччині правляча коаліція розкритикувала канцлера Олафа Шольца через те, що той під час візиту до Києва не дав чітких обіцянок щодо постачання важкого озброєння Україні. У коаліції зазначили, що вони розчаровані Шольцем. Про це повідомляє Spiegel, передають Патріоти України.

"Прийшов час нарешті дати чітке зобов'язання про негайну доставку важкого озброєння", — сказав депутат Бундестагу від Християнсько-демократичного союзу Йохан Вадефуль. Також у коаліції вважають "хорошим сигналом" те, що Шольц пообіцяв підтримати надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС.

Нагадаємо, під час свого візиту до Києва 16 червня Шольц заявив, що Німеччина почала надавати Україні зброю і буде це робити далі, "наскільки Україні буде необхідно". Однак варто зазначити, що канцлер не уточнили терміни поставок цього озброєння.

У Німеччині критикують Шольца

Нагадаємо, у Німеччині критикують канцлера Шольца через те, що він не надає Україні необхідні бронетранспортери Marder. Керівник комітету Бундестагу з оборони Марі-Агнесс Штрак-Циммерман з Вільної демократичної партії закликає федеральний уряд Німеччини якомога швидше доставити в Україну 50 бойових машин піхоти Marder.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...