"Прийшов на службу добровільно": Прикордонники показали свого собаку Туксона (фото)

В українських прикордонників з’явився пес-помічник, який не є службовою собакою і пішов на "службу" добровільно. Історію чотирилапого розповіли у Держприкордонслужбі, передають Патріоти України.

"Якщо запитаєте, що таке вірність, то просто прочитайте цю історію. Знайомтесь, це пес Туксон і він – прикордонник. Він не є службовою собакою, проте виходів на кордон має стільки, що і не злічити. Він самовільно супроводжує майже всі прикордонні наряди, які виконують наказ на охорону державного кордону", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники розповідають, що починаючи з 24 лютого Туксон несе службу на одному з блок-постів. "Чотирилапий помічник надихає захисників на виконання завдань і допомагає наближати перемогу над окупантом!", - наголошують в ДПСУ.


У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...