"Приїжджав кілька разів, фотографувався і все": Екс-комбат "Айдару" заявив, що брат Єрмака не воював

Справжні учасники бойових дій обізвали Дениса Єрмака "військовим туристом".

Денис Єрмак і Богдан Коваль. Фото: Фейсбук.

Брат голови Офісу президента України Андрія Єрмака Денис Єрмак ніколи не воював у складі батальйону "Айдар". Про це у Facebook повідомили колишній командир штурмової роти "Айдара" Ігор Лапін і колишній боєць батальйону Орест Каракевич у відповідь на публікацію в ЗМІ інформації про те, що той нібито був снайпером, передають Патріоти України.

Лапін уточнив, що Денис Єрмак приїжджав в АТО кілька разів, фотографувався і все. У складі батальйону він не воював. "Про нібито снайпінг алібі йому зробив кум "Кузя" (Богдан Коваль), який ніколи, тим більше в 2014 році, не командував групами. Від першого до останнього слова в публікації про Айдар і Єрмака – повна брехня. Цей військовий турист приїжджав у гості (двічі). Перший раз – восени 2014 року. Пару фоток і все", – зазначив Лапін.

Його слова підтвердив колишній боєць "Айдара" Орест Каракевич. "Те, що він із твоєю, Кузю, групою на ТЕС знімав, не дає тобі право приписувати його до реальних бойових хлопців з Айдара", – наголосив він.

Каракевич додав, що особисто не має нічого проти того, що Денис Єрмак міг воювати в складі інших підрозділів. "Але якого біса писати дурниці про завдання і снайперство в складі Айдара", – обурився він.

Напередодні, 10 квітня, у ЗМІ з'явилася інформація, що Денис Єрмак воював у складі "Айдара". Про це розповів айдарівець Богдан Коваль. За його словами, Єрмак приїжджав як волонтер, а потім став приїжджати на його прохання і виконував бойові завдання як снайпер.


Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...