Прихована істерія наростає: Путіну перестали приносити погані новини, щоб не "дратувати", - ЗМІ

Володимиру Путіну перестали повідомляти погані новини про ситуацію на фронті і в цілому в країні, оскільки він реагує на них "вкрай роздратовано". Про це інформоване джерело розповіло виданню ВЧК-ОГПУ, передають Патріоти України.

"На доповіді з реальною ситуацією Путін реагував приблизно так: в роздратованій формі заявляв доповідачеві, що той в даний момент знаходиться під впливом "західної пропаганди", згущує слідом за нею "хмари", тоді, як сам Путін володіє більш достовірною інформацією з інших джерел, що не збігається з відомостями доповідача", – розповіло джерело.

Людина, яка повідомила російському диктатору погані новини, зазвичай надовго випадає зі списку людей, допущених до спілкування з Путіним. На противагу цьому постійний доступ до російського президента мають ті, хто повідомляє йому тільки про успіхи, применшуючи поразки і провали до рівня дрібних неприємностей, які ні на що не впливають.

"На даний момент Путіну просто перестали приносити "погані вісті", оскільки президент їх не хоче чути", – говорить джерело.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...