Приховати злочини все одно не вдасться: Окупанти розкопують місце бомбардування драмтеатру в Маріуполі (фото)

Росія вирішила приховати сліди своїх злочинів, які вона вчинила в Маріуполі. Окупанти розгрібають завали у драмтеатрі, на який росіяни скинули авіабомбу, поховавши під його завалами сотні людей. Нові супутникові знімки від Maxar Technologies показали, що на місці розбомбленого драмтеатру в Маріуполі декілька днів тривають роботи, передають Патріоти України.

Російські окупанти проводять розкопки. І для цього пригнали важку будівельну техніку. На першому знімку від 29 квітня видно, що поруч з будівлею розміщений кран. Тротуари з північної та південної сторони драматичного театру, які були вкриті уламками від бомбардувань, на той час були розчищені.

Вже 2 травня, окрім крана, біля драмтеатру були й вантажівки. Але не було зрозуміло, яку роботу вони виконують.

На фотографії від 6 травня помітно значно більшу активність. Кран вже біля великої діри у даху будівлі (ймовірно епіцентр вибуху). А навколо ще більше вантажівок. Деякі з них припарковані на величезному написі "ДЕТИ", який був нанесений з обох боків театру.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...