Приховувати вже не виходить: На Донбасі через окупантів вибухнула екологічна катастрофа (відео)

Проблема існує давно, але окупаційна влада довго замовчувала її.
Ісаківське водосховище колись. Фото: соцмережі.

Через масове варварське знищення шахт на окупованій території Донбасу, в регіоні вибухнула екологічна катастрофа. Про це в своєму відео розповідає український журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

Так, через порушення або припинення роботи шахтних водовідливів, стали стрімко міліти ріки і водосховища: та вода, яка раніше надходила в них з підземелля, тепер вся йде в порожнечі і виробки.

Проблема існує давно, але окупаційна влада замовчувала її. Зараз же вона досягла таких масштабів, що вони змушені були її визнати. Зокрема, так звана мер Алчевська Наталя Пяткова заявила, що вона дуже стурбована обмілінням Ісаковського водосховища - улюбленого місця відпочинку жителів міста.

"Чомусь не міліли річки, не пересихали водосховища за тих самих "фашистів" ... при цьому чомусь виділялися гроші і вся ця система вона якось підтримувалася - водовідливи, і таке інше. А зараз прийшли "визволителі" і звільнили Донбас від усього цього і тепер там руйнується абсолютно все", - резюмував Казанський.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...