"Прикольно ганяти, стріляти по курках": Окупант похвалився життям у захопленому селі (аудіо)

Російські окупанти продовжують займатися мародерство на окупованих територіях. Про це йдеться в перехопленій розмові окупанта, опублікованій Головним управлінням розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"Коротше, у мене тут *бать нудне життя. Коли краду якусь техніку, це цікаво", - говорить він. Співрозмовниця запитує російського військового, як він збирається це вивозити. Той пояснює, що вкраденим користується на місці.

"Та залітаю в залишені будинки, відкриваю гараж, мотоцикл-х**кл намагаюся завести. Якщо заводжу – викрадаю", - сказав він. Тоді співрозмовниця запитала, навіщо він це робить. Від окупанта були безглузді пояснення.

"По-перше треба якось транспорт тут викорінювати, бо мирні можуть їхати до своїх, передавати, що відбувається тут. Тут відсотків 20 населення в селі – мирні жителі, решта ми. По-друге просто прикольно ї**ть. Безкарність, ганяти по вулицях, вчитися водити всяку х**ню від н**уй робити. Грати в GTA, стріляти по курках. На машині раз**ався недавно, вчора на скутері, нормально", – додав він.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...