Прикордонники бігали краще, ніж "туристи": На Буковині з гонитвою затримали чоловіків, які намагалися втекти до Молдови

На кордоні затримали ухилянтів / фото REUTERSНа Буковині прикордонники затримали шістьох чоловіків, які незаконно намагалися втекти до Молдови, передають Патріоти України.

Як повідомляє Держприкордонслужба, на ділянці відповідальності відділу "Сокиряни" наряд відділення "Вашківці" виявив поблизу кордону трьох осіб, котрі, як побачили військовослужбовців, почали втікати.

"За результатами пошукових заходів на околиці населеного пункту Грубно вдалося затримати втікачів. До лінії державного кордону чоловікам залишалося близько 500 м. Із собою "туристи" мали документи, що підтверджували громадянство України", - додали у ДПСУ.

Згодом прикордонники встановили, що всі троє є мешканцями Слов’янська Донецької області. За аналогічних обставин, цієї ж ночі, охоронці кордону затримали ще трьох порушників, а саме – мешканців міст Полтава та Запоріжжя. Чоловіки намагалися порушити кордон на ділянці відділу "Мамалига", де були затримані нарядом відділення "Подвірне", за 100 метрів від державного кордону.

"Всіх затриманих осіб доправлено до прикордонних підрозділів для притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

За цими фактами прикордонники направили повідомлення співробітникам Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 336 ККУ "Ухиляння від призову за мобілізацією", - йдеться у повідомленні.

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...