Прикордонники затримали найманця "ДНР" (фото)

Затриманий – мешканець Маріуполя, у 2014 році він став на бік прихильників країни-агресора та брав безпосередню участь у сприянні беззаконню, що панувало в місті.

Прикордонники затримали у Маріуполі проросійського бойовика, який вступив до лав незаконних збройних формувань ще у 2014 році. Він виконував завдання своїх російських кураторів. Одним із таких завдань була охорона Приазовського державного технічного університету Маріуполя, що 6 років тому був захоплений бойовиками так званої "ДНР". Про це інформує прес-служба МВС України, передають Патріоти України.

Затриманий – мешканець Маріуполя, у 2014 році він став на бік прихильників країни-агресора та брав безпосередню участь у сприянні беззаконню, що панувало в Маріуполі.

11 грудня прикордонники спільно з правоохоронцями затримали чоловіка в Маріуполі та доставили його до місцевої прокуратури. Там йому оголосили про підозру за частиною 2 статті 260 Кримінального кодексу "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань".

За допомогу окупантам чоловік може поплатися позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...