Прикро вражає: У штабі ООС оприлюднили дані про втрати з часу запровадження на Донбасі перемир'я

За два з половиною тижні перемир’я збройні формування Росії на Донбасі втратили 9 чоловік загиблими і ще 15 пораненими. Про це повідомляє пресцентр Операції об’єднаних сил, зазначають Патріоти України.

Незважаючи на те, що українські військові дотримуються усіх заходів повного і всеосяжного режиму припинення вогню, бойовики продовжують нести втрати особового складу, зазначили в пресцентрі.

“За даними розвідки Об’єднаних сил, за два з половиною тижні перемир’я, підрозділи противника через необережне поводження зі зброєю, ДТП, підрив на невідомих вибухових пристроях на своїх позиціях втратили 9 чоловік загиблими і ще 15 пораненими”, – йдеться в повідомленні.

У підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу, вживання алкоголю та наркотиків, повідомили в ООС.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...