Прикрилися маленькою дівчинкою: Снайпери "ДНР" взяли на озброєння тактику Путіна (відео)

Найманці знають, що у дітей і мирних дорослих бійці ЗСУ стріляти не будуть. Тому й почуваються безкарно.

Бойовики взяли на озброєння тактику Путіна – в Мар’їнці ворожі снайпери знову випускають перед собою маленьку дівчинку і з-за її спини стріляють в українських військових, повідомляють Патріоти України.

“Живу приманку” зафіксували на фото. За дівчинкою в будинках, що знаходяться поблизу, ховаються снайпери бойовиків. За словами військового з позивним “Патрон”, були випадки, коли окупанти прикривалися маленькими дівчатками і жінками, які носили їм воду. Наприклад, був випадок, коли була помічена жінка у сукні, з-під якої визирали тактичні штани.

Ворожі снайпери давно випробували живий щит з цивільних. Найманці знають, що у дітей і мирних дорослих бійці ЗСУ стріляти не будуть. Тому й відчувають себе безкарно, діють цинічно.

“Снайпери працюють і вдень, і вночі з нічною оптикою. Приблизно на місяць три-чотири випадки вбивства від снайпера”, – розповідає боєць з позивним “Купон”.

Професійних ворожих снайперів можуть вичислити тільки такі ж специ з нашого боку. На те, щоб зловити ворога в приціл, іноді йде багато часу. “Від кількох годин і до тижня, а то и до двох. Залежно від того, коли ціль з`явиться. Переважно з однієї позиції ніхто не працює, якщо я зробив постріл, я туди не скоро вернусь”, – розповідає снайпер “Беретта”.

Джерело: ТСН.ua

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...